SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Мениджър за един ден

manager for one day SOS office13/10/2017 – И тази година Сдружение SOS Детски селища България се включи в инициативата на Junior Achievement Bulgaria – “Мениджър за един ден”, чиято цел е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна.

Въпреки, че отворихме четири позиции, за които можеше да се кандидатства при нас – Национален изпълнителен директор, Директор „Развитие на програми“, Директор „Фондонабиране и комуникации“ и Директор Програма SOS Детско селище София – Перник, имахме само един мениджър, но пък с капацитет за двама!

Това е Елизабет Чавдарска, която на 12 октомври стана нашият Директор „Развитие на програми“. Елизабет учи в Първа английска гимназия и споделя: „Винаги съм знаела, че искам да помагам на хората. Мисълта, че мога да направя нечий живот по-добър, да вдъхна надежда, там където е почти загубена и да видя радостта в очите на хората, винаги ме е вдъхновявала. Възхищавам се на дейността на вашата организация“.

„Е, Елизабет, ние също останахме възхитени от теб, надяваме се да сме те спечелили за SOS каузата и скоро да станеш част от екипа ни.“ – единодушни са Димитрина Петрова, нашият Директор „Развитие на програми“ и Мариян Дянков, Директор Програма SOS Детско селище София – Перник, които прекараха деня в компанията на Елизабет и я запознаха с реалната им работа.