SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Клиентите на търговска верига Фантастико дариха 90 476 лева на SOS Детски селища България

09/01/2019 г. – Приключи кампанията „Нека всички имаме своята уютна семейна Коледа“, която Търговска верига Фантастико проведе в подкрепа на SOS приемните ни семейства. В периода на кампанията от 29 ноември 2018 г. до 2 януари 2019 г. клиентите на Фантастико имаха  възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в полза на SOS Детски селища България при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите.

Набраните средства възлизат на 90 476 лева. Те са насочени към подсигуряване на качествена семейна грижа и образование за децата от SOS приемните семейства на Сдружението в София, Перник, Брезник и SOS Детско селище Трявна.

 „Най-сърдечно благодарим на клиентите и мениджмънта на Фантастико. Благодарим за съпричастността към каузата, на която вече 28-ма година посвещаваме усилията си, за да може всяко дете да има щастливото детство, което заслужава“, сподели Соня Живкова, Ръководител Корпоративни партньорства на SOS Детски селища България.

„Кампанията, която организирахме през пролетта на 2018 г. в подкрепа на SOS Детски селища, беше изключително успешна и много добре приета от нашите клиенти, затова решихме да я повторим, точно за Коледа, когато е и  най-големият семеен празник. Искрено благодарим на нашите клиенти за отзивчивостта и подкрепата и през втората ни кампания. Събраната сума от двете инициативи е 343 614 лв. и вярваме, че тези средства ще помогнат за по-доброто бъдеще на много деца, нуждаещи се от подкрепа“ – сподели Владимир Николов, управител на „Фантастико“ .