SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

KikkaBoo и Ozone.bg отново ни подават ръка „Заедно за щастливо детство“

 

14/06/2022 – KikkaBoo и Оzone.bg отново ни подават ръка, за да гарантираме щастливото детство на децата в наша грижа. Съвместната ни кампания „Заедно за щастливо детство“ стартира на 15 юни и ще продължи до 25 юни, 2022 г. В рамките на кампанията KikkaBoo, заедно с baby.bg  и ozone.bg ще отделя по 1 лев за всички продукти на фирмата.

Парите ще бъдат изразходвани за подсигуряването на щастливо и безгрижно детство, както за децата от приемните ни семейства в София, Перник, Брезник, В. Търново, Габрово и Трявна, така и за децата, които подкрепяме чрез SOS Центровете ни за обществена подкрепа в София, Перник, В.Търново, Габрово и Трявна.

Благодарим предварително на всички, които закупят продукт на KikkaBoo в онлайн магазините на baby.bg и ozone.bg в рамките на кампанията, като по този начин ни подкрепят.

“Kikkaboo е млад и бързо развиващ се бранд за бебешки стоки, създаден през 2016 година, който за кратко време успява да набере популярност както на българския, така и на редица чужди пазари. Асортиментът на бебешки стоки с марка KikkaBoo е изключително разнообразен. Той обхваща всичко необходимо за детето от едрогабаритни и малогабаритни стоки до текстилни аксесоари. Към днешна дата марката е успешно реализирана на повече от 30 пазара.”