SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Кампанията със Southwestern Advantage се разраства в национален мащаб

09/06/2020 – Най-новият ни партньор Southwestern Advantage, който прие SOS каузата като своя, вече работи в подкрепа на децата, младежите и семействата, за които се грижим.

Кампанията ни с техни представители за привличане на дарители продължава в магазини Billa, както и в централната градска част на София. Така че когато срещнете младите лица на Southwestern Advantage  – програмата, която  те учи как да станеш истински отговорна личност, и те ви поканят да станете SOS Приятели, не им обръщайте гръб, направете дарение, направете добро – за децата в риск, за себе си.

Нещо повече, кампанията се разраства в национален мащаб и в периода 10-25 юни ще се проведе по улиците и парковете на Русе, Пловдив, Сливен, Карлово и Бургас.

Southwestern Advantage e лятна студентска програма в областта на продажбите и мениджмънта, която се провежда ежегодно в САЩ и е отворена за участници от цял свят.

Екипът ни благодари на младите хора от Southwestern Advantage, както и на всички, които ще ни подкрепят.

X