SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Изида“ и „Неопърл България“ с иновативна кампания в подкрепа на SOS Детски селища България

 

25/10/2023 – На 24 октомври Дорина Дечева, представител на нашия отдел по „Фондонабиране“ връчи благодарствени сертификати на фирмите „Изида“ и „Неопърл България“. Поводът е иновативната дарителска кампания, която двете фирми от Добрич организираха това лято.

По идея на управителя на „Изида“ Младен Матеев е бил поставен фризер със сладоледи в „Неопърл България“, които са били безплатни за персонала на компанията, като служителите, при желание, са оставяли дарение в кутия в подкрепа на „SOS Детски селища България“.

 

„Във фирма „Изида“ от 32 години правим добро за всичко, което си струва и ще продължим да го правим“, сподели Младен Матеев.

„Събраната сума в кутията е удвоена от фирмата, обясни Веселин Велев – управител на „Неопърл България“. Той отбеляза, че това е поредна съвместна акция на двете фирми в полза на обществото. Веселин Велев отправи благодарност към служителите на „Неопърл България“ за активното участие в кампанията. Отчитаме един впечатляващ резултат, а това показва, че нашите служители са отговорни и съпричастни към нуждите на децата“, заяви Веселин Велев.

„Благодарни сме както на „Изида“, така и на „Неопърл България“, коментира Дорина Дечева. В резултат на тази иновативна кампания сумата, събрана от служителите, възлиза на 4000 лева, тя беше удвоена от фирмата и общата стойност на дарението към децата и младежите, за които SOS Детски селища България се грижи, става 8 000 лева. Искрено се надявам добрият пример да е заразителен“, добави тя.