SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Херти АД в подкрепа на младежи, които започват своя самостоятелен живот

10/02/2021 – Компанията Херти АД прегърна SOS каузата и подаде ръка на младежите, които започват своя самостоятелен живот. Дарението на Херти АД е в размер на 6 000 лв. и ще бъде в подкрепа на младежите от Велико Търново-Габрово-Трявна, които са част от програмата ни „Начало на самостоятелен живот“.

„Решихме да подкрепим именно младите хора, защото в началото на самостоятелния си живот всеки млад човек се нуждае от помощ. Освен това искаме да покажем на младите, че и в България има достойни компании.  Компании, които работят на много международни пазари, спазват международни стандарти и полагат усилия за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и развитие и израстване на  служителите “, споделят от Херти АД.

Херти АД е компания с почти 30 годишен опит и традиции в производството на алуминиеви, пластмасови и композитни капачки. Днес Херти произвежда годишно над 1 милиард изделия, които се използват за затваряне на почти всички съществуващи видове бутилки.

 

X