SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Две седмици до финала на кампанията в търговска верига ФАНТАСТИКО

Fantastiko imgНад 100 000 лева в полза на SOS Детски селища България са дарили до момента клиентите на търговската верига от началото на кампанията, стартирала в средата на м. март. И тъй като мениджмънтът на ФАНТАСТИКО се ангажира да удвои набраната от клиентите сума, общата стойност на дарението към нашето Сдружение вече надхвърля 200 000 лева.

Събраните средства подсигуряват качествена семейна грижа и образование за децата от SOS приемните семейства на Сдружението в София, Перник и SOS детско селище Трявна. Всички настоящи и бъдещи клиенти на ФАНТАСТИКО могат да помогнат.

Всеки един, пожелал да подкрепи SOS каузата, има възможност да направи дарение в размер на 1 (един) лев при плащане на закупените стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума се удържа заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението се отразява с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на Фантастико.

Благодарим на всички клиенти на ФАНТАСТИКО, които са ни подкрепили до момента или ще го направят в оставащите до края на м. юни дни. Благодарим от все сърце и на нашите корпоративни партньори – търговска верига ФАНТАСТИКО, които приеха в сърцата си каузата, за която ние работим, и я подкрепят не само морално, но и с огромно собствено финансово участие.

Ще успее ли да набере кампанията четвърт милион лева? Ще научите в началото на м. юли.

X