SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

dm България с дарение за звено „Майка и бебе“ в Габрово

18/02/2020 – В края на януари успешно завърши социалната кампания на dm България в подкрепа на българските деца в риск „Дари любов с babylove”, която стартира на 01.09.2019 г.

В съвместната кампания на dm България и SOS Детски селища България всеки можеше да подкрепи една добра кауза в името на бъдещето на българските деца. В рамките на пет месеца при всяка покупка на пелени, гащички и протектори за матрак от dm марката babylove, 0,30 лв. отиваха в подкрепа на SOS каузата. Така общата сума на дарението се равнява на 10 000 лв. и е изцяло в полза на звено „Майка и бебе“ в Габрово, което подкрепя млади майки и бременни жени, предоставяйки им временно настаняване до шест месеца.

dm България не за първи път застава зад социална кауза, свързана със здравето на децата. Чрез вече изтеклата инициатива компанията се опита да насочи вниманието на обществеността към темите за предотвратяване на разделянето на деца и родители и за заздравяването на връзката между майката и нейното дете.

X