SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Девин“ ЕАД дарява над тон и половина изворна вода в помощ на SOS Детско селище Трявна

07/09/2021 – „Девин“ ЕАД, лидерът на пазара на натурални води в България, ни дарява над тон и половина изворна вода за нуждите на SOS Детско селище Трявна. Помощта идва след сигнал от нас за криза, свързана със замърсяване на питейната вода в града.

В моменти като този оценяваме високо помощта от страна на бизнеса и конкретно на компаниите, които бутилират натурални води и се отзовават при всяка хуманитарна криза в страната. Радваме се, че пазарният лидер има възможност да реагира светкавично и да ни снабди с възможно най-добрия избор за хидратация – чиста, изворна вода от Родопите“, сподели Иван Христофоров, Директор Програма SOS Детско селище В.Търново-Габрово-Трявна.

„Девин“ ЕАД има установени традиции в корпоративната социална отговорност. Тя е дългогодишен партньор на Българския Червен кръст. Само за 2020 г. компанията дари на хуманитарната организация над 200 000 литра вода на засегнатото население при водната криза в гр. Перник; по време на първия локдаун заради COVID-19; при отравянето на р. Марица в Хасковска област; за доброволците и служителите на БЧК, както и на пострадалите при земетресението в Хърватия. Преди това компанията осигури стотици хиляди литра натурална вода за хора в нужда, включително при наводненията в Република Македония през 2016 г., пороите и бедствията в Северозападна, Североизточна и Южна България през 2017 и 2018 г., както и при други хуманитарни акции.

X