SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Детски празници в София и Брезник

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

05/06/2018 – На 25 май се проведе тържество за децата в SOS приемните ни семейства от Перник и Брезник. Мястото, което избрахме, е много красиво – хижа в гората край Брезник. В уречения час всички бяха на хижата – и деца, и приемни родители. Това е първото ни тържество след присъединяването на приемните семейства от Брезник.

А партито беше чудесно – аниматор, диджей и кетъринг за децата, много весели игри и детски усмивки. Всички се забавляваха – от най-малките (на 2 години) до най-големите (17 години) и се радваха на красивата природа. Накрая всички се разделиха като приятели, пожелаха си хубава ваканция и интересно лято с нашите извънкласни занимания: плуване, риболов, конна езда и др.

Разбира се, децата от SOS приемните ни семейства в София също празнуваха. Те се събраха на 2 юни в софийски детски парти клуб, където също имаше аниматор, весели и забавни игри и почерпка. В купона активно се включиха и приемните родители. Имаше танци, състезания, много смях и приятни емоции.

 

X