SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Децата от приемните ни семейства в Трявна и представители на SSARM засадиха дръвчета в SOS Детско селище Трявна

19/04/2022 – На 15 април представители на SSARM посетиха детското селище в Трявна и заедно с децата от приемните ни семейства там и колегите засадиха дръвчетата и сложиха табела за партньорството ни.

То стартира в края на миналата година. Точно за Коледа най-бързо развиващият се системен интегратор в България направи дарение в размер на 4 300 лева. Средствата бяха изразходвани за покриване нуждите на децата от програма SOS Детско селище В.Търново-Габрово-Трявна. В рамките на партньорството със SSARM са планирани и поредица от дейности, които правят служителите им съпричастни към SOS каузата.

В навечерието на Коледа те организираха работилница за изработване на коледни играчки и подариха за всеки дом в програмата коледни дръвчета в саксия. Децата украсиха дръвчетата и знаеха за уговорката, че заедно със SSARM ще засадят дръвчетата на пролет. Както и се случи на 15 април 😉

SSARM е водещ системен интегратор с над 10 годишна история на българския пазар. Кампанията разчита на опита на екипа си, партньорите си, както и на широка мрежа от доверени и сертифицирани консултанти, инженери и проектни мениджъри.