SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Децата – нашият повод за гордост

02/08/2021 – Радостни сме да ви съобщим, че и тази година деца в грижа (до вчера абитуриенти) от SOS Младежките ни домове във Велико Търново продължават успешното си развитие. Косьо записа „Педагогика“ в Софийския университет, Миро ще стане ветеринарен лекар в Тракийския университет в Стара Загора, а Сиси е приета „Фармация“ във Варненския медицински университет.

„Искам да Ви благодаря, че заедно сбъдваме мечти, а оценката за труда ни дават именно децата, на които посвещаваме дните си. Бъдете здрави! Днес заедно имаме поводи за гордост“, коментира Иван Христофоров, Директор Програма SOS Детско селище Велико Търново-Габрово-Трявна.

„Ние от екипа на ОЗД Велико Търново сме изключително радостни от постигнатите успехи на Костадин, Мирослав и Сияна. На тях пожелаваме попътен вятър. Нека продължават да следват мечтите си и да покоряват върхове в това предизвикателство – ЖИВОТА. На екипите на ЦНСТ към SOS Детски селища – Велико Търново и останалите социални услуги благодарим за ползотворната съвместна работа. Вярваме, че само  заедно можем да постигнем целите си – благоденствието на децата  и пожелаваме още много поводи  за гордост от добре свършената работа. Когато професията е призвание и резултатите не закъсняват“, сподели Мариета Гъркова, Началник ОЗД Велико Търново.

X