SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Дари любов с babylove!

04/09/2019 – От 01.09.2019 стартира социалната кампания на dm България в подкрепа на SOS Детски селища България. При всяка покупка на бебешки пелени, гащички, гащички за спане, пелени за плуване, подложки за повиване и протектори за матрак с марка babylove 0,30 лв. ще бъдат дарени на SOS Детски селища България в подкрепа на Звено „Майка и бебе“ в Габрово. Кампанията ще се проведе в периода 01.09.2019 – 31.01.2020 г. във всички dm магазини.

dm марката babylove предлага всичко, от което детето Ви се нуждае през първите дни и месеци от своя живот. Когато става дума за храна и козметика или за игри и откриване на света, babylove удовлетворява отговорно и с грижа желанията и нуждите на Вас и Вашето бебе. Внимателно подбраните съставки на продуктите Ви гарантират качество, на което може да се доверите.

SOS звено „Майка и бебе” предоставя временно настаняване до 6 месеца на бременни жени и майки в риск да изоставят децата си, насърчава родителската привързаност, подпомага младите майки чрез социално, психологическо и юридическо консултиране и подкрепа. Общата цел на програмата е предотвратяване на изоставянето и настаняването в институция на деца от 0 до 3 години и предпазване от ситуации, застрашаващи сигурността, здравето и развитието им.