SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

COCOSOLIS стават наш Златен корпоративен партньор

 30/08/2022 – Нашите приятели от COCOSOLIS, българския бранд за натурална козметика, ни зарадваха с второ поредно дарение от 10 000 лева тази година! С това общата сума, която до момента са ни дарили, вече надхвърля 100 000 лева и стават наш Златен корпоративен партньор.

Събраните средства осигуряват сигурна и любяща среда на български деца в риск и подкрепа на младежи в първите им самостоятелни стъпки.

 За бранда COCOSOLIS благотворителността не е еднократна постъпка, а регулярна грижа. Затова вече от няколко години даряват 1 лв. от всеки закупен продукт в подкрепа на децата, младежите и семействата, за които сдружение SOS Детски селища България се грижи.

Радваме се, че имаме партньор като COCOSOLIS, който осъзнава, че грижата за децата не е нещо сезонно. Това е партньор, на когото можем да разчитаме. Сърдечни благодарности от целия ни екип!