SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

COCOSOLIS с трети жест на щедрост и съпричастност

01/11/2022 – В края на миналата седмица, COCOSOLIS ни изненадаха с трети жест на щедрост и съпричастност за тази година. Компанията, която отделяше по едно лев от продажбата на всеки свой продукт в подкрепа на SOS каузата, ни дари още 10 000 лева. Това е третото дарение на COCOSOLIS в рамките на тази година, а най-хубавата новина е, че партньорството ни с тях продължава. И когато си купувате техен продукт, имате възможността да подкрепите децата, младежите и семействата, за които се грижим.

Продуктите на COCOSОLIS са винаги натурални и направени с най-висококачествени био, студено пресовани масла. Те са създадени с любов и уважение към хората и природата. Нежни са към кожата и притежават аромат, в който ще се влюбите. В тях няма парабени, оцветители, минерални и синтетични масла и разбира се, не са тествани върху животни.

COCOSOLIS, благодарим Ви! Благодарим и на всички ваши клиенти, които ще ни подкрепят.