SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

COCOSOLIS – още един добър пример, още едно партньорство с продължение

15/04/2020 – В условията на пандемията, причинена от COVID-19, още един бранд ни подава ръка – COCOSOLIS. Вече втора поредна година фирмата ще отделя по 1 лв. от продажбата на всеки свой продукт. Тази година, обаче, COCOSOLIS ни дариха 10 000 лева авансово, за да ни помогнат по-ефективно в грижата за децата и семействата, които подкрепяме в условията на криза и допълнително възникналите ни нужди.

Продуктите на COCOSОLIS са винаги натурални и направени с най-висококачествени био, студено пресовани масла. Те са създадени с любов и уважение към хората и природата. Нежни са към кожата и притежават аромат, в който ще се влюбите. В тях няма парабени, оцветители, минерални и синтетични масла и разбира се, не са тествани върху животни. И при продажбата на всеки един продукт 1 лев отива в подкрепа на децата, младежите и семействата на SOS Детски селища България.

COCOSOLIS, благодарим Ви! Благодарим и на всички ваши клиенти, които ще ни подкрепят.

#ЩеСеСправимЗаедно

 

X