SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

БУЛТЕРМОСТРОЙ отново прегръща SOS каузата

07/12/2022 – БУЛТЕРМОСТРОЙ за пореден път застава зад SOS каузата. Фирмата, която развива дейност в сградното и инженерно строителство, направи второ дарение тази година в размер на 10 000 лева в полза на децата, младежите и семействата, които SOS Детски селища България подкрепя.

БУЛТЕРМОСТРОЙ са наш партньор от 2019 г. Партньорството ни с тях търпи надграждане и в началото на тази година те станаха наш бронзов дарител. Освен двете дарения от 10 000 лева в рамките на 2022 г, те закупиха коледни картички, тениски и чаши с кауза на стойност 1492 лв.

„Това не само затвърждава партньорството ни, но и ни дава повод за гордост, защото успяхме да спечелим доверието им“, коментира Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

„Ние от своя страна сме изключително радостни, че можем да допринесем за това никое дете да не расте само, именно и затова плътно заставаме зад SOS каузата“, коментира Петър Илиев, собственик и управител на БУЛТЕРМОСТРОЙ.

Строителната компания Бултермострой е създадена през 2006 година, с основен фокус върху енергийната ефективност на сградите.
В своята 15-годишна история дружеството се развива възходящо и се превръща в съвременна и модерна строителна компания, доказала възможностите си да се справя качествено и надеждно с всякакви предизвикателства в своята сфера на работа.

Днес, ние продължаваме да градим зелени домове,не спираме да мечтаем и с всички сили и средства ще помогнем добрите каузи на SOS Детски селища България да стигнат до всички наши приятели и партньори.