SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

БУЛТЕРМОСТРОЙ – най-новият ни бронзов партньор

21/02/2022 – В началото на 2022 г. БУЛТЕРМОСТРОЙ застана за пореден път зад SOS каузата. Фирмата, която развива дейност в сградното и инженерно строителство, направи дарение в размер на 10 000 лева в полза на децата, младежите и семействата, които SOS Детски селища България подкрепя.

БУЛТЕРМОСТРОЙ са наш партньор от 2019 г. като първото им дарение към нас беше 200 лева. Оттогава партньорството ни с тях търпи надграждане и тази година те станаха наш бронзов дарител. „Това не само затвърждава партньорството ни, но и ни дава повод за гордост, защото успяхме да спечелим доверието им“, коментира Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

„Ние от своя страна сме изключително радостни, че можем да допринесем за това никое дете да не расте само, именно и затова плътно заставаме зад SOS каузата“, коментира Петър Илиев, собственик и управител на БУЛТЕРМОСТРОЙ.

Строителната компания Бултермострой е създадена през 2006 година, с основен фокус върху енергийната ефективност на сградите.
В своята 15-годишна история дружеството се развива възходящо и се превръща в съвременна и модерна строителна компания, доказала възможностите си да се справя качествено и надеждно с всякакви предизвикателства в своята сфера на работа.

Днес, ние продължаваме да градим зелени домове,не спираме да мечтаем и с всички сили и средства ще помогнем добрите каузи на SOS Детски селища България да стигнат до всички наши приятели и партньори.