SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Дългогодишният ни корпоративен партньор „Дунапак Родина“ АД със значимо дарение в подкрепа на децата и младежите в грижа на SOS Детски селища България

05/01/2024 – Компанията избра да дари средствата, заделени за корпоративни коледни подаръци, в полза на нашата кауза. Да запазим семейството здраво, да осигурим подходяща среда, в която децата да растат щастливи при мама и тати, обградени с тяхната обич, с възможност да развиват талантите си – това е в основата на нашата програма „Подкрепа за семейството“, която развиваме в SOS Консултативните ни центрове, с помощта на психолози, логопеди и социални работници.

„Дунапак Родина“ АД е част от Dunapack Packaging на австрийската Prinzhorn Group и е специалист в производството на висококачествени опаковки от велпапе. С над 6000 служители в 12 държави и 24 завода, Dunapack Packaging е регионален лидер на пазара в Централна и Източна Европа, отговарящ на най-високите изисквания на клиентите и предлагащ иновативни и конкурентни решения за опаковане.

Благодарим Ви, „Дунапак Родина“, от името на децата!

Защото при мама и тати е най-хубаво!