SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

koledna-rabotilnitsa-gabrovo-1Коледните празници наближават и коледното настроение вече се усеща. На 14 декември в SOS центъра ни за обществена подкрепа в Габрово се състоя и първата за тази година коледна работилница, в която активно участие взеха 25 деца, клиенти на центъра. Малчуганите проявиха голяма изобретателност и демонстрираха завиден творчески талант.

Екипът на SOS Центъра подсигури материали и средства, с които децата изготвиха страхотни коледни играчки и украса. По-малките рисуваха зимни пейзажи и им се получи много добре. Всички се забавляваха и импровизираха смело в поставените им задачи.

След като приключиха с коледната украса, децата с желание се потопиха и в ритъма на коледните танци – и там бяха блестящи. Всички деца получиха подаръци под формата на лакомства, а на раздяла с екипа на SOS Центъра ни не забравиха да заявят желание да се включат в нови занимания, организирани от центъра.