Стани SOS Приятел с редовни месечни дарения
 
Име*
Фамилия*
E-mail*
Телефон*
Пощенски код*
Град*
Адрес*

МЕТОД ЗА ДАРЕНИЕ

Автоматични месечни дарения с дебитна/кредитна карта

Можеш да даряваш всеки месец с банкови карти Visa, VISA Electron и MasterCard през Gate2Shop без регистрация. Личните данни, както и картовата информация, които се въвеждат на платежната страница на Gate2Shop, се криптират. Това означава, че те са напълно защитени, когато правиш дарение онлайн.

Заявената от теб сума ще се превежда автоматично към SOS Детски селища България всеки месец. Известието за транзакцията (банково или смс) съдържа „G2S“ като текст. Таксата за превода е за сметка на SOS Детски селища България.Как да завършиш регистрацията си за месечни дарения:

1. Избери метод на дарение „Автоматични месечни дарения с дебитна/кредитна карта“
2. Кликни на бутон „Продължи“
3. Въведи данните си на платежната страница
4. Кликни на бутон „Продължи“, за да потвърдиш първото си месечно дарение

С успешното потвърждение на първото си месечно дарение като SOS Приятел, ти се съгласяваш системата на Gate2Shop да извършва автоматично месечно плащане към SOS Детски селища България, докато сам не избереш да промениш сумата или да го прекратиш.


Данните, които предоставяте, са защитени съгласно Закона за защита на личните данни, и няма да бъдат публикувани или предоставяни на трети лица. Данните Ви ще бъдат използвани само и единствено от SOS Детски селища България за кореспонденция с Вас при пълна конфиденциалност. Сдружение SOS Детски селища България е регистрирано от Комисията за защита на личните данни като администратор на лични данни с идентификационен номер по чл. 14, ал. 2 от ЗЗЛД – № 0017784.

1618 София, ул. Паскал Тодоров 8 А
тел: 02/818 49 46; 0888/760 339
e-mail: lyubomira.petrova@sosbg.org
www.sosbg.org