Picture1

     

23/05/2012 – Под мотото „Чисто бъдеще за нашите деца“ Хенкел България организира и проведе кампания в подкрепа на децата от SOS Детски селища България в периода 15 март – 30 април 2012. Базирана на продуктите с марка Persil, инициативата обедини около SOS каузата три големи вериги – dm, Carrefour и Piccadilly.

От 22.03 до 04.04 за всеки закупен продукт с марката Persil в магазините на dm, Persil и dm дариха по 0,05 лв.. От 15.03 до 15.04 за всеки закупен продукт Persil в магазините Piccadilly и от 01.04 до 30.04 за всеки закупен продукт Persil в магазините Carrefour,  Persil дари по 0,05 лв. за SOS каузата. И трите вериги, заедно с Persil, отправиха покана към клиентите си да се присъединят към инициативата, дарявайки рестото си в специално обозначени кутии. Така, обединени от идеята за “Чисто бъдеще за нашите деца“, участниците в кампанията на Хенкел подкрепиха Сдружението в грижата за децата в неравностойно положение. Събраната от кампанията сума ще покрие месечната издръжка на едно SOS семейство от детското селище в Дрен, състоящо се от 6 деца.

„Хенкел България“ нееднократно подкрепя дейността на SOS Детски селища България. През 2011 година като част от проекта „Оцвети мечтите! Вдъхновен от теб“, свързан с Persil Pure & Natural, компанията реализира редица инициативи, сред които и незабравим празник за всички деца от двете SOS детски селища по повод 1ви юни.

Публикувано в: Новини