FB 2_za site

17/12/2015 – Застрахователният портал 24ins.bg започва кампания “Застраховай детските мечти” в подкрепа на децата, младежите и семействата към SOS Детски селища България. От 16 декември за всяка поръчка през застрахователния портал, SOS Детски селища ще получава по 1 лв. Ако искате да направите дарение, е достатъчно само да подадете заявка за покупка на застраховка през 24ins.bg.
И 1 лев е важен
Порталът предлага всички основни видове застраховки, предлагани на българския пазар – от задължителната „Гражданска отговорност“ до полици за домашно и фирмено имущество, както и животозастрахователни продукти. Освен при покупка на някои от тях, клиентите на 24ins.bg могат да дарят допълнителна сума по свой избор. Това става лесно като последвате линковете „Искам да даря допълнително“ или „Направи дарение“, които се появяват в информационния банер на кампанията. По време на дарителската кампания посетителите на сайта могат да проследяват колко са дарените до този момент суми, както и да споделят за кампанията през FB страницата й.
24ins.bg е търговска марка на онлайн платформата за застраховки на “Брокер Инс” – лицензиран застрахователен брокер. Ползвайки услугите на застрахователен брокер, клиентът получава оптимално съотношение между цена и качество на застрахователната услуга. На базата на своя професионализъм, отличното познаване на целевия пазар, на всички застрахователни компании и всички условия и тарифи, предлагани от тях, застрахователният брокер може да предложи на своите клиенти възможно най-добрия застрахователен продукт, на възможно най-приемливата цена. А от вчера застрахователният брокер предлага на своите клиенти и възможността да направят светa едно по-добро място като помогнат на деца, младежи и семейства в риск.
Най-лесният начин да помогнете е да направите поръчка за застраховка през 24ins.bg и да споделите сред приятелите си за кампанията. Преди да сключите полица ще получите сравнение между най-подходящите за Вас оферти, съвет и посредничество за договора си. Услугите не се заплащат допълнително. Част от застраховките се сключват само по индивидуални оферти, след изпращане на запитване.
На страницата на кампанията в сайта ни, в реално време се виждат събраните до момента суми за кампанията!

Публикувано в: Новини