tpa-picture-59347_site

29/06/2017 – От началото на април матраци ТЕД стават съпричастни към каузата на SOS Детски селища, защото вярват, че всяко дете заслужава спокоен сън. До края на годината за всеки закупен матрак ТЕД отделя по 1 лев в подкрепа на децата, за които Сдружение SOS Детски селища се грижи.

Първата вълна на кампанията приключи на 31 април. Втората вълна стартира на 12 юни и ще продължи до 9 юли, в рамките на която при всеки закупен продукт от колекция Maxicool ще се отделя отново сума в полза на SOS каузата.

Продуктите от колекция Maxicool можете да намерите на специална цена в магазини Кауфланд, фирмените магазини, както и в търговската мрежа в цялата страна.

Колекцията Maxicool ТЕД осигурява комфорт за всеки и по време на път, работа или шофиране.

Колекцията възглавници предоставя цялостна грижа за тялото, като всяка е предназначена за различна област от него и е със специално охлаждащо действие. Анатомичните форми на възглавниците се грижат за комфортната поддръжка по време на продължително седене, като облекчават напрежението и болката. Благодарение на специално третирания текстил Maxicool и охлаждащия гел, тези продукти осигуряват и отличен температурен баланс за още по-добра среда за почивка и работа.

Публикувано в: Новини