Easter-brochure_small-217x160

20/03/2013 – За трета поредна година Сдружение SOS Детски селища България провежда кампания за продажба на Великденски картички под мотото „Да оцветим заедно пролетта“. Тя започна на 18 март и ще приключи в края на месец април.

Традиционно поздравителни картички се изпращат за Коледа и Нова година. Но Великден също е един прекрасен повод да покажете на хората, с които си партнирате в бизнеса, на тези, на които разчитате за успеха си, на приятелите си, че са важни за вас и да им пожелаете слънчеви дни. Можете да го направите заедно с децата от SOS Детски селища България.

Картичките можете да разгледате и поръчате на интернет страницата тук. Част от тях са вдъхновени от пъстрите рисунки на децата, за които SOS Детски селища България се грижи. С трепет те рисуваха Великден – така, както изглежда през детските очи.

Изберете Великденски картички на SOS Детски селища България за една усмихната по детски пролет!

С продажбата на картички се осигуряват част от средствата, с които помагаме на около 700 деца, обхванати в програмите и проектите ни.

За въпроси, свързани с поръчката на картички, потърсете Светлана Тодорова на тел. 02/8184933 или e-mail: svetlana.todorova@sosbg.org.

Публикувано в: Новини