20120618_TheMallre

18/06/2012 – На 15 юни 2012 в The Mall, с изключителната подкрепа на ръководството на търговския център, стартира благотворителна кампания „SOS. Време е да се замислим. Време е да действаме”, която дава възможност да всички посетители да се докоснат до свои идоли и да направят дарение за децата.

Деветнадесет личности, доказани лидери в своята област, подкрепят каузата, предоставяйки своя вещ за благотворителната кампания. Това са министър-председателят г-н Бойко Борисов, кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, Асен Блатечки, Астор, Валя Балканска, Ваня Цветкова, Владимир Ампов – Графа, Захари Бахаров, Иван Лечев, Ивет Лалова, Калин Сърменов, Кубрат Пулев, Матей Казийски, Мария Гроздева, Петър Попангелов, Преслава, Рафи Бохосян, Стефка Костадинова и Н.Пр. Трасивулос Стаматопулос.

От 15 до 30 юни техни емблематични вещи ще бъдат изложени в специални витрини на централния вход на The Mall. Всеки, който иска да притежава избрания от него уникален предмет, има възможност да го получи като направи парично дарение за SOS Детски селища България по банков път или на място в търговския център, посочвайки номера на желаната вещ.

На 30 юни от 18:00 часа на специална церемония в The Mall голяма част от звездите на инициативата ще връчат лично своите вещи на най-щедрите дарители в кампанията. Така всеки благотворител ще допринесе за уюта в домовете на децата от SOS Детски селища България, а направилият най-голямото дарение в периода на кампанията ще получи желания от него предмет.

Кампанията на SOS Детски селища България и The Mall цели набиране на средства за осигуряване на уют и топлина в домовете на децата и младежите, за които Сдружението се грижи, чрез закупуване и подмяна на мебели, обзавеждане, електродомакинско оборудване, както и чрез извършване на ремонтни дейности и изолации на семейните къщи в SOS детските селища и на SOS младежките домове.

Повече информация за благотворителната кампания „SOS. Време е да се замислим. Време е да действаме” можете да прочетете на интернет страницата на The Mall и на facebook.comthemall.bg.

Публикувано в: Новини