sanostol_site

19/12/2016 – От началото на декември тази година познатият на всички ни вкусен мултивитаминен сироп Sanostol ще бъде в подкрепа на каузата на SOS Детски селища България.

Производителят на Sanostol – фармацевтичната компания Такеда, която вече 230 години е ангажирана в предоставянето на решения за здравеопазването, стартира кампания „За здрави и щастливи деца“ в подкрепа на SOS Детски селища България. В рамките на кампанията, която ще продължи и през 2017 г., Такеда ще осигури на своите потребители възможността да допринесат за развитието и израстването на децата, които Сдружение SOS Детски селища България подкрепя, а именно – деца, лишени от родителска грижа, и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Такеда ще дари на организацията процент за всяка покупа на мултивитаминния сироп Sanostol.

Sanostol e вкусен мултивитаминен сироп с над 70 години активна история в борбата за здравето на малки и големи. Той предоставя оптимална доза от важни витамини и микроелементи , подпомагащи укрепването на организма , възбужда апетита и влияе благоприятно върху умствената и физическа дееспособност.

„Като най-голямата фармацевтична компания в Япония и един от световните лидери в индустрията ние вярваме, че нашето бъдеще са децата. Ето защо Такеда чрез Sanostol подкрепя децата и младежите, за които SOS Детски селища България се грижи“, споделят представители на Такеда.

Публикувано в: Новини