121126_YummiBears

26/11/2012 – В средата на ноември започна втора поредна кампания на фирма HBB ООД  – ексклузивен вносител на натурални детски витамини YUMMI BEARS за България. Фирмата отправя предложение към клиентите си за закупуване на специален дарителски комплект: 2 опаковки мултивитамини и ехинацея (ДАРИТЕЛСКИ КОМПЛЕКТ | yummibears.bg). В продължение на шест месеца за всеки закупен дарителски пакет HBB ООД ще дарява по 2 лева за децата от SOS Детски селища България.

С тази кампания фирмата отново отправя своето послание: „Нека здравето на малчуганите ни бъде приоритет!“ и обръщат внимание на ежедневната грижа, която освен полезна, може да бъде и забавна с YUMMI BEARS.

Първата кампания с обичаните от децата „гумени мечета“-витамини продължи от 1ви септември до 31 октомври 2012. Чрез нея фирмата подари здраве и усмивки на малчуганите от Центъра за семейно консултиране и подкрепа на SOS Детски селища България във Велико Търново и Mалък семеен дом „Надежда“ в Търново. Кампанията беше осъществена с подкрепата и на Община Велико Търново, като по този начин бяха подпомогнати и деца в неравностойно положение извън програмите и проектите на SOS Детски селища България.

Публикувано в: Новини