SOS Children Villages event

09/04/2015 – На Лазаровден Елена Петрова – посланик на добра воля на SOS Детски селища България, подари венци от върбови клонки и цветя  на посетители на Paradise Center, които се  включиха в националната кампания на SOS Детски селища България „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“, регистрирайки се като SOS приятели – дарители с редовни месечни вноски.

В акцията се включи и актьорът Николай Урумов, също посланик на добра воля на SOS Детски селища България. Според него „Не може да се помага еднократно. Детето не живее само днес, има нужда от нас и утре и другиден и много дни и години напред“.

До края на месец април в Paradise Center всеки ще може да стане част от голямото семейство на SOS Детски селища България. На щанда на сдружението на партерен етаж в търговския център желаещите ще имат възможността да направят своята онлайн регистрация. След първоначалното дарение, чрез специална система всяко следващо дарение ще се извършва автоматично на същата дата и стойност от следващия месец. Постъпващите от дарения средства се използват за финансиране на ежедневните грижи по отглеждане, възпитание и развитие на над  600 деца и младежи, обхванати в приемна грижа  и програми за подкрепа на семейството и превенция на изоставянето на деца в риск.

Публикувано в: Новини