20110131_UniCredit

Компанията сe нареди сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища България за 2010 г.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг АД дари по един лев за всеки отпуснат през декември 2010 кредит, в подкрепа на благотворителната кауза. Една от най-големите компании за потребителско финансиране в страната се нареди сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища България за 2010 г.

На 24 януари 2011, в SOS детското селище в с. Дрен, Изпълнителният директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, г-н Пиер-Ив Геган (Pierre-Yves Guegan), връчи на г-н Пламен Стоянов – Национален директор на SOS Детски селища България, дарителски чек със събраните средства от кампанията и посети едно от семействата, живеещи там.

„Горди сме, че заедно с нашите клиенти и партньори успяхме да осъществим една успешна кампания в подкрепа на тази благородна дарителска кауза. Надяваме се, това да е началото на едно успешно сътрудничество и първата от много съвместни кампании и проекти”, съобщи г-н Пиер-Ив Геган (Pierre-Yves Guegan).

Събраната сума ще бъде достатъчна за покриването на едномесечните разходи за храна и дрехи на семействата от SOS селището в с. Дрен. 

Публикувано в: Новини