Blanka-SOS_DM_back-01_UNICREDIT

05/09/2013 – Най-големият корпоративен дарител на SOS Детски селища България за 2012 година – УниКредит Кънсюмър Файненсинг, вече променя бъдещето на децата в неравностойно положение, като първи подкрепи кампанията ни „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното“. Кредитната институция ще дарява по 1 лев за всеки отпуснат кредит за периода от 1 до 30 септември 2013 г. за образованието и развитието на децата от SOS Детски селища България.

Дружеството за потребителско финансиране подкрепя дейността ни от 2010 г., чрез различни по формат кампании, като се старае да включва и свои партньори. Вече три години УниКредит Кънсюмър Файненсинг е сред най-големите корпоративни дарители на Сдружението, а през 2012 г. стана дарител на годината с две мащабни кампании, подкрепени от търговските им партньори и от Фондация УниКредит, Италия.

“Щастливи сме от възможността да бъдем дългосрочно полезни на децата от SOS Детски селища България. Наша цел бе да се превърнем в техен най-голям дарител за миналата година и успяхме да го постигнем! Сега се надяваме да променим бъдещето на децата, за които Сдружението се грижи, защото вярваме, че тези деца имат потенциала и мечтите да променят нашето бъдеще към по-добро“ – споделя Борислав Генов, Директор Продажби, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

Кампанията на SOS Детски селища България „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното“ стартира от началото на септември и ще приключи в средата на октомври 2013 г. Целта е набирането на дарения, гарантиращи достъпа до образование на децата в неравностойно положение, така че утре тези деца да променят вашето бъдеще към по-добро благодарение на своите постижения.

Публикувано в: Новини