OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сумата, дарена от компанията през 2011 г., възлиза на 21 700 лв.

Вместо традиционните фирмени подаръци към своите партньори, УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 20 000 лв., в подкрепа на SOS Детски селища България. От своя страна, децата нарисуваха собственоръчно картини и коледни картички, в знак на признателност. Водещата компания за потребителско финансиране в страната се нареди на второ място в дарителската класация на SOS Детски селища България за 2011 г.

На 15 февруари, в детското селище в Дрен, изпълнителният директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Пиер-Ив Геган връчи на Пламен Стоянов – Национален директор на SOS Детски селища България, дарителски чек със събраните средства от кампанията и посети работилницата за приложни изкуства, в която са рисували децата. Гостите имаха шанса да се докоснат и до още един аспект от живота на децата, насочен към развитие на талантите им – те присъстваха на редовната репетиция на оркестър Тарамбуки и останаха удивени от изпълненията на малките музиканти.

„Горди сме, че въпреки нелеката година, успяхме да се наредим сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища. Разбира се, имаме амбицията още тази година да оглавим класацията. Тази успешна кампания се случи благодарение и на нашите партньори и клиенти. Дългосрочното партньорство с SOS Детски селища и подкрепянето на тяхната кауза е сред приоритетите на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ”, съобщи Пиер-Ив Геган.

Това дарение е продължение на станалата вече дългосрочна кампания с мото „Заедно сбъдваме детски мечти”.Тя започна през месец декември 2010 г. в мрежата на търговските партньори на  УниКредит Кънсюмър Файненсинг в цялата страна. Следващата инициатива беше в периода на Великден и Гергьовден 2011 г, когато фирмата привлече за партньор верига хипермаркети Технополис.

Публикувано в: Новини