logo_kids2_SMALL

27/03/2013 – Техем Сървисис отново подарява топлина на децата в SOS детско селище Дрен със своето дарение за заплащане на отоплението на една семейна къща за отоплителен сезон. Благодарение на подкрепата на фирмата семейството на мама Светлана в Къща 3 ще има своите топли и уютни мигове у дома. 

Това е втората по ред подобна инициатива на Техем, с което компанията показва устойчивото си намерение да подкрепя децата в неравностойно положение. С миналогодишното си дарение фирмата направи спокойна и сигурна зимата за шестимата малчугани в Къща 3. 

Техем Сървисис подкрепя Сдружението от 2011 година, когато в края на ноември фирмата участва в благотворителното събитие на SOS Детски селища България „Светлина за щастливо детство“ и беше сред основните дарители.                                                                                              

Като дългосрочна инициатива през 2013 г., Техем Сървисис, съвместно с друга партньорска компания – УниКредит Кънсюмър Файненсинг – продължават да се грижат за топлината в жилищата на децата и младежите. Двете фирми даряват по един лев на SOS Детски селища България, за всеки кредит, отпуснат от дружеството за потребителско финансиране в офисите на Техем в цялата страна. Така те допринасят за топлия и уютен дом на повече деца и ще дадат сигурност на семействата. 

Избрахме каузата на SOS Детски селища България и трайно ще я подкрепяме, защото всяко дете на България заслужава топлина и спокойствие, за да развива заложбите си”, заяви Милена Стоянова, управител на Техем Сървисис.  

Публикувано в: Новини