HRANOPRINTER MALUK

12/09/2013 – След като най-големият корпоративен дарител на SOS Детски селища България за 2012 година – УниКредит Кънсюмър Файненсинг, първи подкрепи кампанията ни „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното“, хипермаркети Технополис реши също да се включи в благотворителната инициатива. Веригата магазини за бяла и черна техника също ще дарява по 1 лев за всеки отпуснат кредит по време на съвместната  кампания с УниКредит Кънсюмър Файненсинг от 13.09 до 03.10. 2013г. за образованието и развитието на децата от SOS Детски селища България. Двете компании ще призовават клиентите си „Вземи стока на изплащане през месец септември и промени бъдещето на дете“.

Технополис си партнира с УниКредит Кънсюмър Файненсинг за трети път в подобна благотворителна инициатива. В периода 10-30 май тази година двете компании подариха усмивки на деца за 1 юни, като даряваха по един лев за всеки отпуснат кредит за периода в обектите на веригата. В навечерието на 1 юни те събраха 6 400 лева в подкрепа на децата от SOS Детски селища България.

“Технополис традиционно подкрепя децата и младежите, защото те са бъдещето на България”, сподели Златина Шиварова, мениджър реклама на верига магазини за бяла и черна техника „Технополис“.

Дружеството за потребителско финансиране подкрепя кампанията ни „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното“ още със стартирането й – от началото на септември. Целта на кампанията е набирането на дарения, гарантиращи достъпа до образование на лишени от родителски грижи деца, така че утре те да променят вашето бъдеще към по-добро благодарение на своите постижения.

Публикувано в: Новини