p1040072_site

27/02/2017 – Технологичният гигант Hewlett Packard Enterprise (HPE) отваря вратите си за нашите консултанти набиране на средства в рамките на кампанията „Една прегръдка не топли цял живот“. В периода от 27 февруари до 2 март нашите F2F представители ще бъдат в офисите на Hewlett Packard Enterprise в сгради 8 и 9 на Бизнес парк София, както и в офиса им на Камбаните. Те ще закичат с мартенички топ мениджмънта на технологичната компания, както и всички нейни служители. Благодарим им за възможността и поканата.

Нашите представители ще разкажат на служителите на Hewlett Packard Enterprise за децата и семействата, на които помагаме и ще им обяснят там, на място, как да станат наши SOS Приятели.

Децата имат нужда от постоянни грижи, които ние предоставяме благодарение на подкрепата на нашите дарители. Искрено се надяваме да открием много SOS приятели в лицето на служителите на Hewlett Packard Enterprise.

„Ние създаваме полезни, интелигентни, опростени и ефективни технологии и решения, които променят живота на хората. Вярваме, че подкрепяйки SOS Детски селища, можем да променим и съдбата на деца и семейства в риск“, заяви г-жа Зорница Янкова, Мениджър Човешки Ресурси.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) е една от водещите технологични компании, чиито услуги и продукти позволяват на клиентите им по цял свят да направят IT сектора по-ефективен, по-продуктивен и по-сигурен. HPE е лидер в повечето пазарни сегменти: #1 в сървъри, #2 в нетуъркинг, #2 в IT услуги. Повече от 80 % от Fortune 500 компаниите са клиенти на HPE

Публикувано в: Новини