ucf 001_site

16/10/2015 – За четвърта поредна година УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Хипермаркети за бяла и черна техника Технополис направиха съвместна дарителска кампания в подкрепа на децата от SOS Детски селища България. Събраните средства от кампанията са на стойност 12 600лв., като двете компании дариха по 6 300 лв. Чекът беше връчен на 25.09.2015 г., на Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България от Масимо Франчезе, Изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, и Йордан Вакъвчиев, Управител на Хипермаркет „Технополис“ – Младост

Средствата бяха събрани в периода 24.07.2015 г. – 13.08.2015 г. като всяка от компаниите – УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис дари по един лев за всеки отпуснат кредит за периода в обектите на веригата. Кампанията се проведе под мотото „Заедно сбъдваме детски мечти“.

„Изключително благодарни сме за подкрепата, която SOS Детски селище Бъгария получава за пореден път от нашите приятели от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис, които показват изключителна съпричастност към каузата на децата, лишени от родителска грижа“, каза Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Представителите на двете компании-дарители също изразиха удовлетвореността си от успешната съвместна кампания.

„Щастливи сме, че за пореден път кампанията е толкова успешна и по този начин допринасяме за сбъдването на детските мечти“, каза Масимо Франчезе, Изпълнителен директор, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

“За поредна година ние от Технополис с радост подкрепихме благородната кауза. Kампанията се превръща в чудесна традиция.”, сподели Йордан Вакъвчиев, Управител на Технополис Младост.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг подкрепя SOS Детски селища България от 2010 г. От тогава компанията е сред големите корпоративни дарители на сдружението, а през 2012 г. става най-големият дарител с две мащабни кампании, подкрепени и от търговските й партньори и от Фондация УниКредит, Италия.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис за пореден път показват, че са социално ангажирани компании и добри партньри в подобни кампании.

Публикувано в: Новини