wobbler-elipsa-15sm-blagodetel-tantumv_site

28/10/2016 – От началото на октомври Тантум Верде® стартира инициатива в подкрепа на каузата на SOS Детски селища България. 0,30лв. от стойността на всяка опаковка Тантум Верде®, закупена в аптеките, съпричастни към каузата, ще бъдат дарени на SOS Детски селища България. Инициативата се провежда в рамките на три месеца – от октомври до декември 2016г.

Във всички включили се аптеки има поставени рекламни материали като съпричастни към кампанията. Всеки клиент, който закупи продукт на Тантум Верде®, в някоя от участващите аптеки, в рамките на кампанията, ще може да се впише на място при желание в Книгата на Добродетелите. Всички вписали се клиенти ще бъдат публикувани на сайта www. tantum-verde.com, както и на Facebook страницата на Тантум Вреде®, в знак на благодарност, че са подкрепили инициативата.

Тантум Вреде са продукти при болка и възпаление в гърлото и устната кухина. Цялата гама от продукти Тантум Вреде® са включени в инициативата, а именно:

Тантум Вреде® 0,15% спрей за устна лигавица

Тантум Вреде® 0,3% спрей форте спрей за устна лигавица

Тантум Верде® 3 mg таблетки за смучене – вкусове мента, портокал и мед, лимон и евкалипт.

Тантум Вреде® 0,15% промивка за уста

Тантум Верде® е лекарствен продукт без лекарско предписание. За възрастни и деца над 6 години. Съдържа бензидаминов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката.

Публикувано в: Новини