SMALL

Децата от SOS Детски селища България бяха сред първите, които видяха купата на UEFA Champions League в България.

21/10/2013 – На 18 октомври, 2013 г. Сдружение SOS Детски селища България получи чек за 18 хиляди лева, дарение от УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Това е най-голямото дарение до момента, правено някога от дружеството за потребителско  финансиране на УниКредит. Събраните средства са част от кампанията „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното”, като през месец септември УниКредит Кънсюмър Файненсинг задели по 1 лв. за всеки отпуснат кредит. Кампанията има за цел набирането на дарения, гарантиращи достъпа до образование на деца, лишени от родителска грижа.

Децата от SOS Детски селища България бяха сред първите, които видяха купата на UEFA Champions League в България. Освен да се снимат с купата, те успяха да разгледат и придружаващата трофея богата колекция футболни сувенири, да се позабавляват с интерактивни игри и да участват за награди от UEFA Champions League.

Дарителският чек на стойност 18 хиляди лв. беше връчен на г-н Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България от Борислав Генов, Търговски директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

„Изключително сме удовлетворени от успеха на кампанията и се радваме да дадем своя принос за едно по-добро бъдеще за децата.“, каза Борислав Генов.

Дружеството за потребителско финансиране подкрепя дейността на SOS Детски селища България от 2010 г., чрез различни по формат кампании, като се старае да включва и свои търговски партньори. Вече три години УниКредит Кънсюмър Файненсинг е сред най-големите корпоративни дарители на Сдружението.

Публикувано в: Новини