ПАК КОЛАЖ

02/04/2013 – На 28 март, 2013 година Станимир Гюров стана Мениджър на Програма SOS Детско селище в локация София – Радомир – Дрен… МАКАР И САМО ЗА ДЕН.

Това е дванадесетото издание на инициативата „Мениджър за един ден“, която се организира от Джуниър Ачийвмънт България.

Как премина този един ден за Станимир?

Той пое поста от г-н Дянков, Директор Програма SOS Детско селище София – Радомир – Дрен, и успя да се докосне до това, на което ние сме се посветили изцяло – качествената, семейна грижа за децата. Факт е, че макар и само за ден, Станимир успя да се убеди колко разнообразна и отговорна е работата на мениджъра в SOS Детско селище.

Денят му започна с даване на съгласие за пълна упойка на дете, настанено в Дрен, мина и през неизбежните административни дейности – преглед и подписи на различни документи. Не бива да забравяме и подписването на заплатите на цялата локация и срещите с деца и приемни родители.

„Станимир се постара да вникне във всички детайли на дейността на директора на програмата. Неговият подход към хората и документите ми подсказа, че много скоро той би могъл съвсем реално да върши тази работа“ – споделя впечатленията си г-н Дянков.

Ето какво разказа и самият Станимир: „За мен беше изключително приятно да се запозная с децата и техните SOS майки. Останах очарован от средата, в която те живеят – място, скътано в обятията на планината, спокойствие и природна красота. Място, облагородено и поддържано от не голям екип от хора, ала най-много подсили очарованието ми фактът, че децата са щастливи, усмихнати и радостни, а техните майки – изцяло отдадени на семейния уют и топлота.”

Станимир е студент в Нов български университет, специалност “Администрация и управление”. Участва в младежки неправителствени организации в областта на образованието и културата и притежава всички необходими качества за мениджър.

Екипът на SOS Детски селища България му пожелава успех!

Публикувано в: Новини