SMALL

01/04/2014 – Днес в 11 часа, в SOS Детско селище Дрен бе обявен официалният старт на първия SOS Балкански Велосипеден Тур 2014. Обиколката ще бъде осъществена благодарение на генералния ни спонсор – АУРУБИС България, който традиционно подкрепя зелените спортове в България, в сътрудничество с Български колоездачен съюз.

Деца и възрастни – всички заедно изпратихме бившите SOS възпитаници –  Даниел и Люпчо, които се качиха на своите велосипеди и се отправиха към Благоевград – първата точка от техния 19-дневен тур от 1700 км през шест балкански страни и съответните SOS детски селища. Целта им е да привлекат общественото внимание към SOS Детските селища, а ние можем само да им стискаме палци и да им благодарим.

„Пожелаваме на Дани и Люпчо на добър час. Благодарни сме им за тази благородна инициатива и искрено вярваме, че със своя ентусиазъм те ще успеят да заразят много хора по пътя си с каузата на SOS детски селища“ – споделя г-жа Соня Точева, ръководител направление Връзки с обществеността и набиране на средства.

„Днес съм изключително щастлив, защото отново усещам подкрепата на голямото семейство на SOS Организацията. Радостен съм от факта, че толкова много хора искат да ни придружат в първия участък от тура, но най-много ме радват малчуганите от детското селище, които вече нетърпеливо са заели позиция на стартовата линия“ – споделя Дани.

На събитието присъстваха представители на SOS Детски селища България и партниращи компании и фирми.

Публикувано в: Новини