IMG_2305_small

25/05/2015 – Това пожелахме на младите хора от SOS младежките ни домове в София и Велико Търново, които тази година „прекрачват прага“, делящ ги от ученическата скамейка до истинския живот.

През май 2015 година изпратихме общо 11 абитуриенти. Шестима – от младежките ни домове във Велико Търново и петима – от младежките домове в София.

Изпращането на младежите от Търново се състоя на 20 май. Тъй като младежите учат в различни училища и баловете им са по различно време, малко преди баловете SOS приемни семейства, приятели и възпитатели организираха тип семейно изпращане за всички заедно.

Абитуриентите от SOS Младежки домове София изпратихме на 22 май, а по традиция това се случи в ресторант „Фиго“. За Любо, Оми, Калинка, Румен и Симо вълнението беше голямо, а празникът – неописуем. Абитуриентите с радост посрещнаха своите SOS приемни семейства, приятели и други скъпи гости, уважили с присъствието си този така важен за тях момент. Последваха много прегръдки, усмивки, снимки за спомен и хубави пожелания.

Нашите абитуриенти са умни, амбициозни и изключително способни деца! Някои от тях искат да учат във Военно-морското училище във Варна, други – педагогика във Велико Търново, или филология в София, четвърти са се ориентирали към Национална спортна академия.

„Пожелаваме им щастие, успехи и нека знаят, че в наше лице имат приятели и ще им помагаме, когато е необходимо!“ – сподели Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на Сдружение SOS Детски селища България.

От все сърце им желем много успехи и да не спират да следват мечтите си! Имат всички необходими съставки за рецептата за успех, затова нека се доверяват на вътрешния си глас и да следват своето разбиране за щастие!

Благодарности отправяме към Андрюс Фешън, H & M и Дайхман България, които отново ни подадоха ръка при осигуряването на тоалети за абитуриентите ни.

НА ДОБЪР ЧАС, СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ!

Публикувано в: Новини