121016–Business Breakfeastsmall

19/10/2012 – На 16 октомври SOS Детски селища България организира бизнес-закуска за свои корпоративни дарители и съмишленици на каузата. Събитието, чийто домакин за трети пореден път е Хотел ЕКСПО София, се проведе под мотото „Енергията, която ни движи, сте вие“.

Специално изработен макет-къщичка допринесе за уюта и допълни приятната атмосфера на зала Панорама. Всеки от гостите имаше възможност да постави батерия в един от апартаментите на макета, с което да освети избраната от него стая, представяйки по този начин своя принос за светлия и пълен с обич дом за децата от SOS Детски селища България.

Сред присъстващите, освен представители на домакините, бяха и представители на Банка ДСК, The Mall и Chevrolet CEE, които разказаха за свои успешни практики и инициативи в подкрепа на Сдружението, както и за бъдещите си планове за развитие на партньорството. Събитието беше уважено от УниКредит Кънсюмър Файненсинг, Телерик, Джонсън Контролс Електроникс България, Д-р Йоткер България, Техем Сървисис, Кауфланд България, AMI Communications, АВО-Бел, CSR Bulgaria, MB Communications, Каламарис Груп – фирми и организации, доказали своята ангажираност със социални каузи, подкрепящи дейността на SOS Детски селища по различни начини или симпатизиращи на каузата. Впечатляващо беше участието на едно SOS семейство и разказът им за това какво е да си SOS родител, кои са нещата, които стоплят и мотивират, но и какви са трудните моменти и предизвикателствата. А заключителната дискусия даде възможност на гостите да поставят различни въпроси за дейността на Сдружението и начините, по които може да бъде осъществено взаимно полезно партньорство.

 

Публикувано в: Новини