small

24/07/2013 – За децата от SOS детско селище Дрен, лятото е време за игри, забавления и… Mоре. В началото на всеки месец те с нетърпение очакват какво ще им предложи педагогическият екип на селището. Всяко дете е щастливо  да отиде на риболовен излет, на басейн, на поход или пък да участва в колоездачно състезание.  По-малките посещават зоопарка в София и детския развлекателен комплекс „Палавници“. Но най-очаквана от всички е срещата с морето.

Тази година 63 деца от селището бяха на морски лагер в гр. Царево от 14.07. до 21.07. Децата бяха настанени в прекрасния хотел „Панорама“ на Димитър Праматаров. Собственикът на хотела се бе погрижил да не им липсва нищо – чудесни условия, здравословна  храна, анимация. Малките палавници бяха истински щастливи. Ходеха на плаж и на басейн, играеха забавни игри, плуваха. А вечер излизаха на разходка в морската градина, ходеха на дискотека на плажа, гледаха филми.

Но броените дни бързо отминаха и децата отново са в селището и сега вълненията са свързани основно с организирането и провеждането на палаткови лагери във Верила планина.

Децата от приемните семейства на SOS Детско селище Дрен се радват на весело лято.

Публикувано в: Новини