snimka_site

22/12/2016Провидент Файненшъл България, част от британската група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс“, която е международен лидер в предоставянето на кредити по домовете и една от 250-те най-влиятелни компании във Великобритания, ще дарява по 1 лев на SOS Детски селища България за всеки отпуснат кредит в периода 23 ноември – 31 декември 2016 г.

Средствата ще бъдат използвани за подпомагането на SOS Центровете за обществена подкрепа в София и Велико Търново, които помагат на деца в риск и техните семейства, като им предоставят психологическа, социална, образователна и логопедична подкрепа. Организират се и групи за родители с цел развиване на родителския капацитет и споделяне на опит. Екипът подкрепя родителите в търсене на работа.

В SOS Центъра за обществена подкрепа „Шанс“ в гр. София се провежда и групова работа за деца и родители, клиенти на центъра за развиване на връзката родител-дете, както и социални умения. За нуждите на клиентите се предоставя подкрепа и съдействие за гинекологични прегледи с цел семейно планиране.

Това е само началото на сътрудничеството между SOS Детски селища България и Провидент. Компанията за потребителско кредитиране ще проведе редица от вътрешни и външни инициативи през 2016-2017 г. в подкрепа на каузата на SOS Детски селища България.

„Провидент Файненшъл България“ ООД предлага краткосрочни, необезпечени малки кредити с прозрачни условия и такси. Потребителят има свободата да избира как да получава и погасява кредита – чрез банков превод или в удобството на своя дом, с допълнителната услуга „Кредит у дома“.

Публикувано в: Новини