20120605_AVO_Bell_Invitation


05/06/2012 – АВО-Бел езиков и изпитен център за трета поредна година организира станалата вече традиционна благотворителна изложба-базар „Традиции и кухня на англоезичните държави”. Тази година събитието ще се състои на 9ти юни (събота) от 13:00 до 19:00 часа в Mall SERDIKA CENTER и ще бъде в подкрепа на проекта на SOS Детски селища България – „Искам да се уча!”.

По време на благотворителната изложба-базар „Традиции и кухня на англоезичните държави” курсистите от АВО-Бел ще запознаят гостите на събитието със специфичните нрави, обичаи и ястия, характерни за страната, чиито кулинарни традиции са избрали да представят. Заедно с това младежите ще предложат на всички посетители на мола блюда и напитки от тази страна, които са приготвили лично с много любов и старание. Изложбата ще запознае всички посетители не само с традициите на Великобритания, САЩ, Канада и Австралия, но и с малко известната култура и кухня на държави като Зимбабве, Ямайка, Бахамите, Малта и др. – истинско кулинарно пътешествие по света!

Тази година освен отборите на курсистите от АВО-Бел в събитието ще участват и младежи от SOS Детски селища България, които ще сформират свой отбор и ще готвят заедно с Ути Бъчваров вкусни ястия на мястото на събитието.

Заповядайте в Mall SERDIKA CENTER на 9ти юни – нека се забавляваме и помогнем заедно!

Вижте видеото, представящо изложбата базар (тук)

Публикувано в: Новини