COMMON SMALL

28/02/2013 – На 28 февруари председателят на Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/ Калин Каменов и актрисата Елена Петрова – посланик на добра воля на SOS Детски селища България, гостуваха на децата от SOS Детско селище Дрен. Поводът за посещението им бе създаването на работилница за мартенички.

Баба Марта почука на вратата и нашата работилничка отвори врати. А вътре Калин Каменов и Елена Петрова помагаха на децата да правят това, което умеят най-добре – да творят… В бяло и червено. Докъде се развихри детската фантазия зависеше само от това колко големи бяха кълбета, които донесоха гостите.

Още в началото на седмицата всяко семейство приготви своята колекция от мартенички, които  представи на вниманието на гостите. Г-жа Петрова, г-н Каменов и г-н Дянков, директор на SOS Детско селище Дрен, влязоха в ролята на членове на жури и определиха победителите – семействата, изработили най-голямата мартеница, най-веселата мартеница и най-големия брой мартеници.

Отличените семейства получиха специални грамоти, подписани от Председателя на ДАЗД и от любимата си посланичка на добра воля, актрисата Елена Петрова.

Публикувано в: Новини