AVO-Bell

През 2015 г. Сдружение SOS Детски селища България празнува 25-годишен юбилей от учредяването си. Организацията, която си поставя за цел да осигури пълен с обич дом за всяко дете, ще отбележи годишнината си с поредица от различни активности и инициативи, обединени под мотото „25 години ДА на щастливото детство“.

АВО-Езиков и изпитен център също празнува 25 години от създаването си. За 25 си рожден ден АВО има много изненади.  Ето защо празникът е двоен.

Празнувайте и се забавлявайте с нас! На 31 май от 10:00 до 15:00 часа в Градската градина пред Народния театър АВО-Езиков и изпитен център ще организира станалата вече традиционна благотворителна изложба-базар „Традиции и кухня на англоговорящите държави”. И както повелява традицията тя ще е в подкрепа на SOS Детски селища България.

Курсистите на АВО и младежи от SOS Младежките домове в София ще влязат в кулинарна надпревара със строг съдия – Ути Бъчваров. Вече за шеста поредна година те ще покажат своите готварски способности и познания за англоговорящия свят като така събират средства с цел обзавеждане на новите апартаменти, в които ще се нанесат SOS приемните семейства след преместването си от с. Дрен в София и Перник.

Петте предходни издания на сладкия базар събраха за благородната кауза на SOS Детски селища над 20 000 лв. Надяваме се и тази година да успеем да помогнем, така че ЕЛАТЕ, ХАПНЕТЕ, ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ И ПОМОГНЕТЕ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Публикувано в: Новини