Hotel EXPO 500x180

01/05/2013 – На Велика сряда в градината на Бест Уестърн Хотел Експо София заедно се забавляваха деца, родители и екипът на хотела.

Домакините бяха поканили две семейства от SOS Детско селище Дрен на парти във връзка с предстоящите Великденски празници. Специален благотворителен пакет беше предварително подготвен и предложен от хотела и така на шареното парти се събраха малчугани от детското селищe в Дрен с приемните си родители и още няколко семейства, съпричастни на SOS каузата. Всички задно боядисваха яйца за Великден, изработваха Великденска декорация, месиха, точиха и пекоха лакомства под вещото ръководство на готвача на Хотел Експо, нарисуваха обща пролетна картина. Лъчезарните домакини бяха приготвили вкусен бюфет, на чиито изкушения никой не успя да устои. Експлозия от емоции предизвикаха състезанията с чували и надпреварата за пренасяне на сурово яйце в лъжица. Естествено последното не мина без няколко жертви – изпуснати и счупени на асфалта яйца. Малчуганите не се поколебаха и предвеликденски се сбориха с прясно боядисаните яйца.

Надяваме се, че всички, които споделиха от емоцията на този слънчев ден, си тръгнаха с нови приятелства и с прекрасни спомени.

Бест Уестърн Хотел Експо София трайно подкрепя дейността на SOS Детски селища България от 2010 година. Хотелът традиционно е партньор-домакин на събитията на Сдружението за корпоративни дарители. Освен това екипът организира голям празник по случай 1ви юни за всички деца от SOS Детско селище Дрен през 2010 година.

Публикувано в: Новини