Perfect office_small

05/02/2013 – През 2012 година един от най-големите доставчици на офис материали, Перфект Офис, организира три кампании в подкрепа на децата от SOS Детски селища България. Първата от тях, през януари и февруари, под слогана „Всеки ден заедно на училище с Перфект“ помогна на малките ученици за закупуване на нужните учебни пособия и материали. Нейното продължение, през март и април, под надслов „Когато порасна, мечтая да стана…“ насърчи развитието на талантите и способностите на децата чрез достъпа им до различни извънкласни форми за занимания.

„Перфектната Коледа“ се случи в последните два месеца на 2012. С тази кампания екипът на Перфект Офис покани своите клиенти „Да направим заедно Перфектната Коледа“ за децата от SOS Детски селища България. В навечерието на празниците фирмата подари на своите големи клиенти живи елхички. Всяка от тях беше украсена в офисите на тези клиенти, заедно с деца от SOS Детско селище Дрен със специално изработена от малчуганите в работилницата на селището декорация. Децата искрено се забавляваха, гостувайки заедно със служителите на Перфект при фирми с различен предмет на дейност, с различен мащаб и атмосфера на работа. Освен че се запознаха с нови хора и получиха неочаквани подаръци, при тези посещения малчуганите се докоснаха до света на автомобилите, до сериозната сфера на парите и банкирането, до производството на облекло, търговията с копирна хартия и офис техника, образованието и още редица сфери на дейност.

Целта на кампанията беше да бъдат приобщени към SOS каузата и запознати с дейността на Сдружението повече големи компании. С нея беше подкрепена и традиционната продажба на Коледни картички, с които пряко се подпомага дейността на SOS Детски селища България. Освен това в периода на инициативата „Перфект Офис“ отделяше по 2% от стойността на всяка клиентска поръчка в полза на Сдружението.

Тази кампания не би била възможна без ентусиазма на ръководството и екипа на „Перфект Офис“, на партньора в нея –  „Xerox България“, както и без съпричастността и подкрепата на клиентите на фирмата.

Живите елхи на „Перфектната Коледа“ красят офисите на 30 дружества – клиенти на Перфект. Желанието на всички, които взеха участие в тази кампания, е заедно с децата да засадят дръвчетата в SOS Детско селище Дрен през пролетта. Защото добрите идеи трябва да се продължават и да растат.

Публикувано в: Новини