perfect_baner_sos2

Перфект Офис обединява сили с партньори и клиенти в подкрепа на SOS Детски селища България

 31/10/2012 – Тази година, с трета поредна кампания, един от най-големите доставчици на офис материали, Перфект, е партньор на SOS Детски селища България.

Новата кампания „Перфектната Коледа“ е двумесечна и стартира на 1ви ноември 2012.

Перфект ще подари на избрани свои клиенти живи елхички, които представители на фирмата ще украсят заедно с деца от SOS Детско селище Дрен, а украсата ще бъде изработена от малчуганите. Една от целите на тази инициатива е да бъдат приобщени и запознати повече големи компании с дейността на SOS Детски селища и да се подпомогне разпространението на SOS картички, с които директно се подкрепя дейността на Сдружението. Събраните средствата ще бъдат използвани за нуждите на децата от SOS детските селища в Трявна и Дрен.

Осъществяването на такива инициативи не е възможно без съпричастността и подкрепата на клиентите и партньорите на Перфект. Затова фирмата се обръща с призив към всички тях да се присъединят към кампанията. Перфект ще дари 2 % от стойността на всяка поръчка в периода ноември – декември 2012 година на SOS Детски селища България.

„Ние, от Перфект ще продължим да подкрепяме SOS Детски селища България и в бъдеще. Смятам, че всяка компания трябва да бъде съпричастна към нуждите на децата дори и с най-малък жест“, категоричен е управителят на Перфект Офис Георги Бащавелов.

 

Публикувано в: Новини